Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Η δράση "Μία φωτογραφία για την Πατησίων μας"

Tο Αθηναϊκό Καλλιτεχνικό Δίκτυο σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού, Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών, την Τεχνόπολη, την Ενωση Κατοίκων Πλατείας Καλλιγά, την ομάδα κατοίκων «Η Κυψέλη μας» και τον Εμπορικό Σύλλογο Πατησίων «Αλυσίδα» διοργάνωσαν την πολιτιστική δράση «Μια φωτογραφία για την Πατησίων μας».

Στην έκθεση συμμετέχουν με αρχειακό υλικό η ΕΡΤ (με φωτογραφίες από το αρχείο Πέτρου Πουλίδη των δεκαετιών 1920 και 1930), το ΕΛΙΑ ΜΙΕΤ (Ελληνικό Λογοτεχνικό και Ιστορικό Αρχείο Μορφωτικού Ιδρύματος της Εθνικής Τράπεζας), το Μουσείο Μπενάκη, το τμήμα Συλλογής Εργων Τέχνης της Alpha Bank, το Μουσείο Σπύρου Βασιλείου και ο φωτογράφος Διονύσης Πετρουτσόπουλος, ενώ 30 φωτογράφοι και η ομάδα Φωτογραφικοί Παράλληλοι εκθέτουν σύγχρονες φωτογραφίες.

Οι φωτογραφίες φιλοξενούνται σε βιτρίνες άδειων καταστημάτων της Πατησίων, στη διαδρομή από τη λεωφόρο Αλεξάνδρας έως την πλατεία Αμερικής.


Βλ. http://athensartnetwork.blogspot.gr/2013/01/m.html



https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgAF2A5jc3cclpVBh-yuzFrhAdAhfGW9PrXCn-JZWQcUf1UAZ2yqG1F5_Z3zT09dbL0OhPDkajItbpEBr8nBwvFrbtkbi9pIQQHXWCBrWPcheTErh2mEBmuYHY6hlCGyyezJetx4q3NYWvL/s1600/1F13.jpg 





Στις βιτρίνες των άδειων καταστημάτων της γειτονιάς μας

Πατησίων 228

Πατησίων και Λέσβου

Λέσβου


Πατησίων και Λέσβου








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου